Mocca D'or

U bevindt zich hier:HomeMocca D'or

Wie van lekkere koffie houdt, kan zijn hart ophalen bij koffiebranderij en leverancier Mocca d’Or in Zwolle en Breda. Al jarenlang is Mocca d’Or expert als het gaat om het branden van espressomelanges die gebrand worden volgens het unieke SlowRoast® brandprocedé, waardoor kwaliteit en smaakbeleving van de koffieboon optimaal is.

Mocca d’Or biedt een totaal koffieconcept en fungeert tevens als adviseur in de presentatie van de perfecte koffie binnen de horeca middels barista trainingen.

De geschiedenis van koffiebranderij Mocca d’Or gaat terug naar de jaren ’30 van de vorige eeuw. In 1930 begon de heer Van Asseldonk met zijn koffiebranderij in Breda en 3 jaar later startte de heer Algra met zijn koffiebranderij en theehandel in Zwolle. Op de fiets gingen zij hun klanten af om persoonlijk de bestellingen rond te brengen. Ruim 70 jaar later zijn de beide koffiebranderijen samen gegaan onder de naam Algra Mocca d’Or, tegenwoordig Mocca d’Or genaamd.

Mocca d’Or levert alle mogelijke producten op koffiegebied. Van espressobonen, tot professionele apparatuur van onder andere Nuova Simonelli en alle bijbehorende producten zoals servies, koekjes, suiker, melk en kwaliteitsthee.