Fazenda

Specialty Coffee by Mocca d'Or

Koffie heeft tijd en liefde nodig om het beste tot zijn recht te komen. De kwaliteit van koffie is waar wij ons dag in dag uit mee bezighouden. We branden onze koffie volgens het Slowroast principe. Dat kost iets meer tijd, maar de smaak en de aroma's komen zo het beste tot hun recht en dat vinden we belangrijk. We doen dit voor elke koffie en zetwijze, met een ander brandprofiel. 

Wat is er zo speciaal aan Fazenda Specialty Coffee? 

Naast het feit dat deze koffies een cuppingscore van 80+ hebben, is het smaakprofiel, de transparantie tot aan de producent en de beste bereiding nét zo belangrijk.  We nodigen je uit te gaan variëren met zetwijzes, recepturen en het herkennen van smaken.

De jarenlange ervaring die wij hebben, zorgt ervoor dat wij het beste uit de koffieboon weten te halen. Proef onze liefde voor koffie zelf met deze geweldige Fazenda Specialty Coffee!

 

Het assortiment 

Het assortiment bestaat uit een tweetal verschillende espressokoffies en tenminste één wisselende filterkoffie. Voor de wisselende koffie geldt; op is op, maar wees niet getreurd, er is direct weer een nieuwe koffie beschikbaar.
Bekijk de soorten:
Fazenda - Specialty Coffee is geschikt voor de betere koffie- en theespecaalzaken en horecagelegenheden waar het bereiden van excellente kwaliteitskoffie een visitekaartje van de zaak is en waar passie voor en kennis van het koffieproduct hoog in het vaandel staat.
Mocca d'Or staat bekend als kwaliteitskoffiebrander. Alle koffiesoorten worden extra langzaam geroosterd volgens het Slowroast principe. Het kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen zo wel het beste tot hun recht.