100% biologisch én duurzaam!

  • EARTH Coffee is een geweldige biologische koffie, geroosterd volgens de Slowroast methodiek.
  • Met EARTH Coffee maken wij en u impact! Met de verkoop van EARTH Coffee doen wij een financiële afdracht ter ondersteuning van waterprojecten van EARTH Concepts. 
  • EARTH Coffee is verantwoord verpakt in folie zonder aluminium of PvdC. Ook de inkten zijn vrij van zware metalen.
  • EARTH Coffee bieden wij aan als totaalconcept inclusief bijpassende Around the Cup producten en is perfect aan te vullen met EARTH Tea én EARTH Water.
  • EARTH Coffee is eigentijds en is, naast dat de koffie geweldig is, ook een echte blikvanger in uw zaak.
     

De bonenmelanges

Melange Espresso betreft een espressomelange die voor 100% bestaat uit Arabica bonen. De ruwe koffiebonen zijn afkomstig van Peru, Mexico en Guatamala. De koffie is biologisch, vol en zacht van smaak met een intens aroma. Deze melange is dus uitermate geschikt voor de bereiding van een espresso als koffiespecialiteit.

Melange Crema betreft een melange gschikt voor lange koffies die voor 100% bestaat uit Arabica bonen. De ruwe koffiebonen zijn afkomstig van het Afrikaanse land Ethiopië en het Zuid - Amerikaanse land Colombia. Deze biologische koffie is vol van smaak met nuances van cacao en is daarbij notig in de afdronk. Deze melange is dus uitermate geschikt voor lungo als koffiespecialiteit. 


Met zorg gebrand & duurzaam verpakt

Versheid wordt gegarandeerd door het branden van kleine batches, die direct vanuit de branderij worden geleverd. De koffie wordt gebrand volgens het slowroast principe. Het roosterproces duurt iets langer, maar dit zorgt wel voor de optimale smaak- en aroma ontwikkeling.

EARTH Coffee is verpakt in een speciaal ontwikkelde folie dat geen aluminium of PVDC bevat. Ook de inkten zijn vrij van zware metalen. Opgesloten in de kunststoflagen van de verpakking zit een dun laagje EvoH, een superbarrière om de smaak en versheid optimaal te behouden. 
 

You Never Drink Alone!

Koffie en een prachtig natuurproduct en wij delen onze passie voor koffie graag met u! Daarbij zetten we ons in voor mens, maatschappij en milieu. Met de verkoop van EARTH Coffee en EARTH Tea doen wij een financiële afdracht voor de ondersteuning van waterprojecten van EARTH Concepts, dat met trots EARTH Water op de markt brengt. EARTH Concepts doneert 100% van de nettowinst aan deze waterprojecten. Het geld wordt geïnvesteerd in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Door EARTH Coffee, EARTH Tea en EARTH Water te drinken, draagt u dus actief bij aan het creeren van schoon en duurzaam drinkwater! De gefinancierde projecten zijn te volgen op earthwater.nl

 

Totaalconcept

EARTH COFFEE is een totaalconcept met focus op duurzaamheid. Naast de bonenmelanges, maken de hippe servieslijn, de speciale biologische suikersticks en melkcups het koffieconcept compleet!

Daarnaast hebben wij EARTH TEA; een compleet biologisch theeconcept dat bestaat uit zijn 8 heerlijke theesmaken verpakt in een zijdeachtig piramidezakje dat gepresenteerd wordt in een één-kops doosje. De bijbehorende bamboe theekist en het glaswerk maakt de presentatie naar uw gast compleet!

 

Wilt u ook samen impact maken en bent u benieuwd of dit concept past binnen uw organisatie? Neemt u dan gerust contact met ons op!

CONTACT