Koffie waar we trots op zijn!

  • Ambachtelijk geroosterd in eigen branderij volgens de Slowroast methodiek, voortgekomen vanuit passie en historie. 
  • Hoogwaardige kwaliteit door het selecteren en branden van de beste bonen. 
  • Een enorm assortiment Melanges, Single Origins en Direct Sourced koffie.
  • Keuze uit biologische en/of Fairtrade gecertificeerde koffies.
  • Een compleet concept met Koffie, de beste apparatuur en mooie Around The Cup producten.
  • Ontzorging vanuit onze organisatie door kennisoverdracht, training, advies, betrokkenheid en verbinding!

Bent u op zoek naar een kwaliteitsproduct binnen uw Horecazaak, Speciaalzaak of onderneming dat staat voor een echt geluksmoment en wilt u de kwaliteit van uw koffieproduct naar een hoger level tillen, dan denken we graag mee! 

 

Kwaliteitskoffie voor in de Horeca

Koffie is een onmisbaar product binnen elke horecaonderneming. Als het dan ook op de juiste manier gepresenteerd wordt, genieten uw gasten nog meer! U kunt hiermee echt het verschil maken.

Welke koffie het beste in uw zaak past, kunt u bij Mocca d'Or zelf bepalen!  Binnen het Mocca d'Or assortiment bieden wij diverse melanges en Single Origin koffies, waaronder een aantal biologische en/of Fairtrade gecertificeerde koffies, uiteraard allemaal geroosterd volgens de Slowroast methodiek.

 

Een mooie koffie is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende presentatie in de vorm van Around The Cup producten, zoals suiker, melk en koek. Meer weten over ons mooie Mocca d'Or koffieconcept? Download hier onze brochure!

 Bekijk koffie voor horeca

De beste koffiebonen voor thuis!

Heeft u een Koffie Speciaalzaak en wilt u uw klant alleen de beste kwaliteit bieden? Wij vertellen u graag over onze specifieke Mocca d'Or koffies voor de speciaalzaak bestaande uit een groot aanbod aan melanges, Single Origins en Direct Sourced koffies  Daarnaast verrassen wij u met thematische (Limited) koffies, zoals onze seizoensmelanges en de kerstkoffie. Wij vertellen het bijzondere verhaal achter onze koffie zodat iedereen thuis dit kan proeven!

 Bekijk koffie voor thuis

Ons aanbod op maat

Ieder bedrijf is anders, ook wat de koffievoorziening betreft. Dat iedereen tegenwoordig een goede koffie waardeert en wil drinken, is een ontwikkeling die wij omarmen! Wij denken graag met u mee als kennispartner. Samen brengen we de koffiekwaliteit op uw locatie naar een hoger niveau. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neemt u dan gerust contact met ons op!

 

CONTACT