Dé duurzame koffieoplossing voor uw hotel!

  • U gasten genieten van eerlijke kwaliteit koffie op de kamer.
  • Het assortiment bestaat uit 3 unieke Single Origin arabica koffies.
  • De koffie zit in 100% Compatible Composteerbare Koffie Capsules 
  • De koffie wordt direct ingekocht; 100% transparant dus.
  • Het concept bestaat uit een kleine onderhoudsvriendelijke capsulemachine, bijpassend servies, suiker en melk; mooi gepresenteerd op een compacte houten display.
  • Voor optimaal behoud van de machine bieden wij onderhoudsservice.
     

Een bewuste keuze voor ons, u én het milieu

Ontdek de perfecte combinatie van smaak en duurzaamheid met de YesPlease Compatible Composteerbare Koffie Capsules. Deze capsules zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en bieden 3 Single Origin Arabica koffies van de hoogste kwaliteit.

Het gezicht achter de koffieplantage

Transparantie in de koffieketen vinden wij belangrijk. Onze koffie wordt rechtstreeks ingekocht bij de boer, waardoor wij precies weten van welke plantage onze koffie afkomstig is. Wij vinden namelijk dat het belangrijk is om te weten welke reis de koffie aflegt van koffiebes tot koffiekopje. Daarom staat YesPlease voor direct sourced koffie. Door direct trade kun je als koffiedrinker rechtstreeks kennis maken met de boer die jouw koffie heeft geproduceerd. Bovendien betalen we de boer een betere prijs. Zo betalen we 1,67 x de Fiat Trade prijs aan de boerinnen in Rwanda. En dat levert hen een leefbaar inkomen en ons net een beetje lekkerdere koffie.

 

Duurzame koffiecapsules

Het produceren van een aluminium koffiecapsule is niet erg goed voor het milieu en bovendien moeten deze capsules bij het restafval, niet erg duurzaam. Bij YesPlease kiezen wij er dan ook voor om onze koffie te verpakken in capsules welke gemaakt van 100% composteerbaar materiaal, zowel industrieel als thuis. Dit is beter voor het miieu, en dat vinden wij belangrijk! 

  

Compleetconcept voor op de kamer

Om het concept voor op de hotelkamer compleet te maken bieden wij een compleet concept aan met een kleine en onderhoudsvriendelijk capsulemachine op een prachtig en compact vormgegeven houten display. Hierbij hoort ook bijpassend servies en een assortiment aan around the cup producten, uiteraard ook met een duurzame gedachte.

 

YesPlease ontzorgt!

Bij een kwaliteitsproduct hoort constante kwaliteit van de koffie én service. Wij bieden gegarandeerde service op onze eigen machines. De capsules zijn eenvoudig onlne te bestellen. 

Meer weten over YesPlease? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op de website.  

CONTACT