VA - Eagle One PRIMA

1 Groep

VICTORIA ARDUINO PRESENTEERT DE EAGLE ONE - PRIMA; DE VEELZIJDIGE 1-GROEPS ESPRESSOMACHINE VOOR PROFESSIONALS EN THUISGEBRUIK.  
 
De Eagle One PRIMA staat voor een nieuwe lifestyle en ervaring als het gaat om koffiebeleving. Het soort koffie dat wordt geconsumeerd, verandert. Er is meer vraag naar kwaliteitskoffie en duurzaamheid, een trend waar Victoria Arduino een duidelijk antwoord op heeft.  
 
Eigenschappen Eagle One PRIMA 
De PRIMA is prachtig vormgegeven. De gebruikte materialen van de PRIMA zijn recyclebaar en duurzaam, ook is de energieconsumptie lager dan andere vergelijkbare machines. De PRIMA is zeer compact, zonder dat de capaciteit verloren gaat. De PRIMA past in elke kleine werkruimte en is daarmee uitermate geschikt voor espressobars, start-ups, gerenommeerde bedrijven en thuisgebruik. De PRIMA is in slechts 8 minuten gebruiksklaar door een slimme combinatie van boilerformaat en isolatie. Met een speciale app, geschikt voor Android en IOS, zijn alle instellingen en recepten in te stellen. De PRIMA is verkrijgbaar in vele kleuren en exclusieve edities.

Kies de kleur die bij jou past!

De Eagle One PRIMA van Victoria Arduino is verkrijgbaar in vele kleuren en exclusieve edities. In chique wit, zilver, zwart of in lichtblauw, bordeauxrood
of donkergroen!
Vraag naar de mogelijkheden

DESIGN AND PERSONALITY