ETNA KOFFIEMACHINES

ETNA Coffee Technologies staat voor 100% Nederlandse kwaliteit, vakmanschap en passie voor koffie. In de afgelopen 25 jaar heeft ETNA een productportfolio opgebouwd met koffiemachines die gebruik maken van vier verschillende zettechnologieën. De machines zijn speciaal ontwikkelt & ontworpen voor kantoren, industrie & horecalocaties.

 

Prachtige productlijnen

Kies uit drie verschillende productlijnen; Dorado, Tucana & Mundo.

 


Introductievideo

De nieuwe Espresso Compact machine van ETNA.

 

Geavanceerde koffietechnologiën

Tot wel 4 beschikbare koffietechnologiën.

 Espresso
Superieure koffie gemaakt van verse bonen. Per kop maalt de koffiemachine de koffiebonen waarna er, onder hoge druk, heet water doorheen wordt geperst. Echte espresso herken je aan een laagje lichtbruine crèma.

 Instant
Instantkoffie, in de volksmond beter bekend als oploskoffie is een ideale methode om in zeer korte tijd prima koffie te zetten. En dat zonder restafval.

 Filter
Voor grote koppen of kannen is filterkoffie veruit het meest geschikt. Deze koffie wordt op een speciale manier gebrand en gemalen om binnen korte tijd, de maximale extractie van smaak en aroma naar boven te halen.

 Vloeibaar koffie concentraat
De concentraat techniek wordt vooral gebruikt in omgevingen waar grote hoeveelheden dranken worden geschonken. De machines werken met luchtdicht verpakte vloeibare concentraten zoals koffie of chocolade, deze kunnen op kamertemperatuur worden bewaard.

 

Praktische formaten

Afhankelijk van de productlijn zijn er tot maximaal 4 groottes beschikbaar.
Zie hieronder een voorbeeld van de Dorado-lijn.

Compact / Small / Medium / Large

 

Extra opties & accessoires

De koffiemachines van ETNA Coffee Technologies kunnen uitgevoerd worden met opties en accessoires. 

Naast een waterfilter kunnen de koffiemachines ook uitgerust worden met een (cashless) betaalsysteem. Heeft u geen ruimte om de koffiemachine te plaatsen dan biedt ETNA bijpassende onderkasten. Deze kunnen tevens geleverd worden met een koud water unit zodat u naast heet water, ook koud water kunt serveren. Koppenwarmers om uw kopjes te verwarmen en reinigingsmiddelen voor de koffiemachines zitten standaard in het assortiment. 

Neemt u dan contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Vraag offerte aan

Of bekijk het assortiment