Vacature - Koffiebrander - Fulltime

23 mei 2019

Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 ambachtelijke koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Mocca d’Or is met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee en Santas een van de snelst groeiende bedrijven op de Nederlandse koffiemarkt en biedt landelijke dekking met vestigingen in Zwolle, Breda, Rotterdam  en een servicepunt voor technisch onderhoud in Heiloo. Mocca d’Or is gepositioneerd als een premium koffiemerk met een hoog kwaliteitsimago voor horeca, bedrijven en koffie- en thee speciaalzaken. De koffie wordt gebrand volgens het unieke Slowroast principe.

Mocca d’Or onderscheidt zich met een kwalitatief bijzonder goed ambachtelijk product en koffieconcepten waarbij koffiebeleving en uitstraling centraal staan en een kwalitatief uitstekend service apparaat in relatie tot distributie en onderhoud van apparatuur. Het full service concept waarborgt directe binding met de klant, geeft ‘voeding’ aan de beleving van koffie en biedt innovaties op het gebied van koffie, beleving en uitstraling.

De bedrijfscultuur binnen de Mocca d’Or organisatie is als volgt te omschrijven: vakkundig, enthousiast, klantgericht, kwaliteitsbewust en gedreven. 


Per direct zijn wij op zoek naar een fulltime (leerling) Koffiebrander


Functieomschrijving

In deze functie voer je het brandproces van A tot Z uit. Je verwerkt ruwe koffie tot perfect gebrande koffie aan de hand van instructies en recepturen. Je voert diverse kwaliteitscontroles uit (bijvoorbeeld op het gebied van kleur en maalgraad) en zorgt voor een juiste registratie.  Vervolgens zorg je er voor dat de gebrande koffie op de juiste plek komt te staan om verpakt te worden. Je onderhoudt de installaties en zorgt ervoor dat je werkplek netjes en schoon blijft. Je bent bereid om in te vallen voor je collega’s op andere afdelingen binnen de productie/expeditie.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste aanpakker met oog voor kwaliteit. Zowel je reukorgaan als je smaakpapillen zijn goed ontwikkeld. Je bent in het bezit van een heftruck certificaat of bent bereid deze te halen. Verder heb je enkele jaren werkervaring, ben je woonachtig in Zwolle of omgeving én in het bezit van een rijbewijs.

Persoonskenmerken

Je bent praktisch en proactief ingesteld en neemt je verantwoordelijkheid. Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken volgens de juiste procedures. Verder ben je niet bang om vies te worden.

Ben jij de persoon die wij zoeken, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar:

Koffiebranderij Mocca d'Or
T.a.v. Mw. W. Beerens
Curieweg 25, 8013 RA Zwolle
T: 038-4653500
E: wbeerens@moccador.com

Voor vragen kun je contact opnemen met Adri Hebels.