Vacature - Productiemedewerker - Fulltime

9 september 2019

Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 ambachtelijke koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Mocca d’Or is met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee en Santas een van de snelst groeiende bedrijven op de Nederlandse koffiemarkt en biedt landelijke dekking met vestigingen in Zwolle, Breda, Rotterdam  en een servicepunt voor technisch onderhoud in Heiloo. Mocca d’Or is gepositioneerd als een premium koffiemerk met een hoog kwaliteitsimago voor horeca, bedrijven en koffie- en thee speciaalzaken. De koffie wordt gebrand volgens het unieke Slowroast principe.

Mocca d’Or onderscheidt zich met een kwalitatief bijzonder goed ambachtelijk product en koffieconcepten waarbij koffiebeleving en uitstraling centraal staan en een kwalitatief uitstekend service apparaat in relatie tot distributie en onderhoud van apparatuur. De bedrijfscultuur binnen de Mocca d’Or organisatie is als volgt te omschrijven: vakkundig, enthousiast, klantgericht, kwaliteitsbewust en gedreven.

Per direct zijn wij op zoek naar een fulltime Productiemedewerker

Functieomschrijving
In deze functie zorg je er voor dat de gebrande koffie voorzien wordt van een juiste verpakking, etiket en print. Je bedient de verpakkingsmachine en verpakt de koffiezakken in een doos. Vervolgens zet je de dozen op een pallet en brengt deze naar de juiste locatie.  Verder zorg je voor de registratie hiervan. Je onderhoudt de verpakkingsmachine en zorgt ervoor dat je werkplek netjes en schoon blijft. Je bent bereid om in te vallen voor je collega’s op andere afdelingen binnen de productie/expeditie. Een verantwoordelijke taak binnen onze productieafdeling; het is namelijk het eindproduct dat onze klanten ontvangen.

Functie eisen
Wij zoeken een enthousiaste aanpakker met technisch inzicht. Je bent in het bezit van een heftruck certificaat of bent bereid deze te halen. Verder heb je enkele jaren werkervaring, ben je woonachtig in Zwolle of omgeving én in het bezit van een rijbewijs.

Persoonskenmerken
Je bent praktisch en proactief ingesteld en neemt je verantwoordelijkheid. Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken volgens de juiste procedures.

Ben jij de persoon die wij zoeken, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar:

Koffiebranderij Mocca d'Or
T.a.v. Mw. W. Beerens
Curieweg 25, 8013 RA Zwolle
T: 038-4653500
E: wbeerens@moccador.com

Voor vragen kun je contact opnemen met Adri Hebels.