Onze dienstverlening tijdens COVID-19

14 april 2020

ONZE DIENSTVERLENING TIJDENS COVID-19

Beste relatie, beste koffieliefhebbers!

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom COVID-19, willen wij u laten weten dat we nog steeds onze dienstverlening naar u optimaal voortzetten. Elkaar helpen op de punten waar dat mogelijk is, is belangrijk! Zowel op het gebied van het tonen van begrip voor elkaar, als het blijven zorgen voor inspiratie en het houden van contact!

Bereikbaarheid voor algemene vragen, bestellingen en onderhoud van uw machine.
Onze afdeling Verkoop Binnendienst is op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 - 17.00 u; telefonisch op 038-4653500 of email verkoopzwolle@moccador.com. U kunt blijven rekenen op een snelle levering van onze producten.

Onze Buitendienst medewerkers doen momenteel geen klantbezoeken maar zijn uiteraard bereikbaar! Heeft u een vraag? Dan staat uw vertrouwde contactpersoon voor u klaar via mail, telefoon of videocall.

Online uw producten bestellen
Dit kunt u uiteraard doen via onze webshop met uw eigen inlogcode, zoals u altijd al doet.

Ben u particulier en wilt u onze koffie voor thuis bestellen, dan verwijzen wij u graag naar onze webshop op het Konkeltje https://www.konkeltje.nl/contact of naar een van de verkooppunten bij u in de buurt die op onze website staan via https://bit.ly/2Vcf9ko

Nieuws via onze socials!
Wij delen dagelijks inspirerende en leuke berichten via onze social media kanalen op Facebook, Instagram en Linkedin! Houd ons daarom goed in de gaten en mis niks van onze acties, filmpjes en koffieweetjes!

Veel sterkte voor iedereen, stay safe!


Namens het gehele Mocca d'Or team