Vacature Magazijnmedewerker

16 februari 2021

Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 ambachtelijke koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Mocca d’Or is met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee en Santas een van de snelst groeiende bedrijven op de Nederlandse koffiemarkt en biedt landelijke dekking met vestigingen in Zwolle, Breda, Rotterdam en een servicepunt voor technisch onderhoud in Heiloo. Mocca d’Or is gepositioneerd als een premium koffiemerk met een hoog kwaliteitsimago voor horeca, bedrijven en koffie- en thee speciaalzaken. De koffie wordt gebrand volgens het unieke Slowroast principe. Mocca d’Or onderscheidt zich met een kwalitatief bijzonder goed ambachtelijk product en koffieconcepten waarbij koffiebeleving en uitstraling centraal staan en een kwalitatief uitstekend service apparaat in relatie tot distributie en onderhoud van apparatuur. De bedrijfscultuur binnen de Mocca d’Or organisatie is als volgt te omschrijven: vakkundig, enthousiast, klantgericht, kwaliteitsbewust en gedreven.

Wij op zoek naar een fulltime MAGAZIJNMEDEWERKER

WAT GA JE DOEN?
In deze functie als magazijnmedewerker heb jij je eigen taken en verantwoordelijkheden. Je bent een belangrijke schakel binnen het bedrijf; dankzij jou kunnen klanten zo snel mogelijk van hun bestelling worden voorzien. Je pakt orders, registreert, vult de voorraad aan en zorgt voor het laden en lossen inkomende en uitgaande goederen. Samen met je collega is het magazijn jouw domein. Je zorgt er voor dat deze altijd op orde, schoon en goed georganiseerd is. Daarnaast ben je bereid om in te vallen voor je collega’s op andere afdelingen binnen de productie/expeditie.

JOUW PROFIEL
Wij zoeken een enthousiaste aanpakker die in het bezit is van een reachtruck certificaat of bereid is deze te halen. Verder ben je woonachtig in Zwolle of omgeving én bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs.

WIJ BIEDEN
Een salaris passend bij de functie, gebaseerd op kennis en ervaring. Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd, met uitzicht op een vast contract. Je werkt in een klein team in een informele prettige sfeer.

Ben jij de persoon die wij zoeken, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar: Koffiebranderij Mocca d'Or - T.a.v. Mw. W. Beerens - E: wbeerens@moccador.com Voor vragen kun je contact opnemen met Adri Hebels via 038-4653500.