Vacature Quality Assurance Medewerker (8-24 u)

21 september 2022

 Heb jij passie voor de food wereld? Word jij enthousiast van een QA functie waarbij jij de regie in handen hebt? Voor onze koffiebranderij in Zwolle ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het kwaliteitsbeheer. Je verliest echter eventuele QA activiteiten die van toepassing zijn op de nevenvestiging niet uit het oog. In deze rol heb je contact met collega’s van verschillende afdelingen.


Wegens groei zijn wij op zoek naar een parttime Quality Assurance Medewerker (8-24 u)

Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 ambachtelijke koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee, Santas Koffie, Café del Mar en Yes Please zijn wij een vooraanstaand speler op de Nederlandse koffiemarkt. Elke dag voorzien wij onze relaties van de beste koffie en alle aanverwante producten en trainen we hen om het beste uit hun koffieproduct te halen. Met vestigingen in Zwolle, Breda, Rotterdam, Amsterdam en een servicepunt voor technisch onderhoud in Heiloo bieden wij landelijke dekking. Mocca d’Or is een premium koffiemerk met een hoog kwaliteitsimago voor horeca, bedrijven en koffie- en thee speciaalzaken. 

 

WAT GA JE DOEN?

In deze zelfstandige rol ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het kwaliteitsbeheer. Het gaat om de borging van alle voorkomende werkzaamheden die te maken hebben met kwaliteitssystemen en keurmerken (o.a. HACCP, Fairtrade, Skal). 
Je zorgt dat handboeken en procedures up to date zijn. Je loopt interne audits, begeleidt externe audits en zorgt voor juiste follow-up. Verder ben je aanspreekpunt voor leveranciers en klanten aangaande specificaties, klachten en andere voorkomende zaken. 

 

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU
- Je hebt mbo of hbo werk- en denkniveau en je bent in het bezit van een opleiding Food and Business, Voedingsmiddelentechnologie, Food Innovation, Voeding en Diëtetiek of aanverwante food opleiding.
- Je hebt bij voorkeur ervaring in een food productieomgeving. 
- Je bent goed bekend met diverse kwaliteitssystemen zoals IFS, FSSC 22000, HACCP en klantkwaliteitssystemen
- Je bent een enthousiaste doener en doorzetter die van aanpakken houdt. Je denkt in oplossingen in plaats van obstakels!

 

WAT BIEDEN WIJ JOU
Werken bij Mocca d’Or betekent veel vrijheid om je werkzaamheden vorm te geven. We bieden je een gezellige informele werkplek; we werken hard, maar ook zeker met plezier! Er zijn mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.
In overleg bieden wij in dit geval een dienstverband tussen de 8 en 24 uur per week. 
En niet te vergeten; altijd goede koffie, op kantoor én thuis! 

 

BEN JIJ DEGENE DIE WIJ ZOEKEN EN HEB JE INTERESSE?
Stuur je motivatie met CV naar Wencke Beerens via wbeerens@moccador.com 
Ben je schoolverlater, ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.