BARISTA TRAINING

Wilt u uw koffieproduct naar een hoger niveau brengen? Dan begeleiden wij u daar graag bij!

Mocca d'Or investeert tijd om klanten te trainen. Hoogwaardige koffiebonen verdienen het om bereid te worden tot de perfecte espresso & cappuccino. Zodat het eindproduct vol vertrouwen en met trots gepresenteerd kan worden. Het presenteren van uw koffie heeft namelijk alles te maken met de beleving van uw koffieproduct!

ONDERDELEN VAN DE BARISTA CURSUS

De Mocca d'Or Barista training bestaat uit:

  • Uitleg over de herkomst van verschillende koffiebonen.
  • Uitleg over het gehele brandproces van koffiebonen.
  • Uitleg over het perfect afstellen van de espressomachine voor de beste kwaliteit koffie.
  • Het leren van het opschuimen van melk voor de bereiding van een mooie cappuccino of latte macchiato.
  • Het leren van latte art schenktechnieken.
  • Tips voor het juiste onderhouden en reinigen van een espressomachine.

INSCHRIJVEN

Voorwaarden

Graag maken wij je er op attent dat wij voor het volgen van een training, gebruik maken van het Coronatoegangsbewijs. Dit houdt in dat je over een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag die niet ouder is dan 24 uur dient te beschikken om in onze branderij een training te volgen. Ook een herstelbewijs dat je minder dan 6 maanden geleden corona hebt gehad volstaat. Dien je een negatieve test in te plannen, dan kun je daarvoor terecht op www.testenvoortoegang.nl.

Per trainingsmoment laten wij maximaal één bedrijf toe, waarbij er minimaal 2 en maximaal 4 personen aan de training deel kunnen nemen, om de richtlijnen van het RIVM zo goed mogelijk te kunnen aanhouden.

Let op!
Deze training is uitsluitend beschikbaar voor onze huidige klanten; horeca & speciaalzaken en vinden enkel plaats op maandag en/of dinsdag in Zwolle. Wij bieden helaas géén trainingen aan voor particulieren.

T/m 14 januari worden er, in het belang van een ieder z’n gezondheid, geen baristatrainingen meer geven.

NU INSCHRIJVEN