Koek van De Koekfabriek

Mocca d'Or heeft bewust gekozen voor de koek van De Koekfabriek. Deze koek is namelijk niet alleen op ambachtelijke wijze gemaakt maar tevens sociaal!

Koek met een verhaal

De koekfabriek

Iedereen vindt het prettig om ergens bij te horen. Onderdeel te zijn van een groep. Gezien te worden. Echter zijn er genoeg mensen, voor wie dit helaas niet vanzelfsprekend is. De Koekfabriek is opgericht om juist deze mensen te voorzien van een plek in de maatschappij. Om bij een hecht team te horen. Het werk bij de Koekfabriek is zinvol & uitdagend. De koek, een product om trots op te zijn!

De mensen achter de koek

In onze bakkerij zijn het mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die de koek bakken. Hierdoor hebben ze een leuke werkplek, staan midden in de maatschappij en bakken de allerlekkerste koekjes!

De zorg achter de mensen

De Koekfabriek werkt in de regel samen met een lokale zorgpartner. Waarbij ieder doet waar deze goed in is. De ondernemer houdt zich bezig met de commerciële kant van de Koekfabriek. De zorgorganisatie levert de benodigde zorg voor de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Kies uit twee koeksoorten

Het Dondersteentje

Het Dondersteentje van de Koekfabriek.
Bij De Koekfabriek bakken ze wel een héél speciaal koekje: 'Het Dondersteentje'. De dondersteen is uniek omdat die wordt gemaakt van de koekkruimels van andere koekjes. Zo zorgen zij ervoor dat er niets van de heerlijke en verse koek verloren gaat. En daar zijn de koekenbakkers dan ook extra trots op!


 

De Koekmix

De Koekmix van De Koekfabriek.Naast het unieke dondersteentje, bieden wij teven de Koekmix. Deze mix bestaat uit de lekkerste koekjes van De Koekfabriek:

       1. Dondersteen
       2. Chocolate Chip
       3. Kaneelkoek
       4. Havermout Gember

 

Interesse?