Vacature Allround Productiemedewerker

2 september 2021

Ben jij een energiek persoon en steek jij graag je handen uit de mouwen? Werk je graag in een Productie omgeving en lijkt het je leuk om met een ambachtelijk product te werken? Dan zoeken wij jou!

Per heden zijn wij op zoek naar een fulltime Allround Productiemedewerker

Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 ambachtelijke koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Mocca d’Or is met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee, Santas en Café del Mar een van de snelst groeiende bedrijven op de Nederlandse koffiemarkt. Elke dag voorzien wij onze relaties van de beste koffie en bijbehorende producten. Met vestigingen in Zwolle, Breda, Rotterdam en een servicepunt voor technisch onderhoud in Heiloo, bieden wij landelijke dekking. Mocca d’Or is een kwaliteit koffiemerk voor Horeca, Bedrijven en Koffie- en Thee Speciaalzaken. Onze koffie wordt gebrand volgens het unieke Slowroast principe. De bedrijfscultuur binnen de Mocca d’Or organisatie is als volgt te omschrijven: vakkundig, enthousiast, klantgericht, kwaliteitsbewust en gedreven.

WAT GA JE DOEN?
In deze afwisselende functie ondersteun je de verschillende afdelingen binnen onze productie. Op onze inpakafdeling bedien je de verpakkingsmachine en zorg je er voor dat de gebrande koffie voorzien wordt van een juiste verpakking, etiket en print. In het magazijn pak je orders, registreer en vul je de voorraad aan en zorg je voor het laden en lossen van inkomende en uitgaande goederen. Samen met je collega’s zorg je er voor dat de ruimtes op orde en schoon zijn. En als echte allrounder vind je het ook leuk om een keer route te rijden en onze klanten van hun koffie te voorzien!

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU
Wij zoeken een enthousiaste, flexibele aanpakker die in het bezit is van een reachtruck certificaat of bereid is deze te halen. Verder ben je woonachtig in Zwolle of omgeving én in het bezit van een rijbewijs.

WAT KENMERKT JOU
Je bent praktisch en proactief ingesteld en neemt je verantwoordelijkheid. Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken volgens de juiste procedures. Verder ben je niet bang om vies te worden.

WAT BIEDEN WIJ JOU
Een salaris passend bij de functie, gebaseerd op kennis en ervaring. Het gaat om een fulltime functie met uitzicht op een vast contract. Je werkt in een klein team in een informele sfeer.

Ben jij de persoon die wij zoeken, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar:

Koffiebranderij Mocca d'Or T.a.v. Mw. W. Beerens Curieweg 25, 8013 RA Zwolle T: 038-4653500 E: wbeerens@moccador.com

Voor vragen kun je contact opnemen met Adri Hebels.