Vacature Medewerker Verkoop Binnendienst

9 november 2021

Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 ambachtelijke koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Mocca d’Or is met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee, Santas en Café del Mar een van de snelst groeiende bedrijven op de Nederlandse koffiemarkt en biedt landelijke dekking met vestigingen in Zwolle, Breda en een servicepunt voor technisch onderhoud in Heiloo. Mocca d’Or is gepositioneerd als een premium koffiemerk met een hoog kwaliteitsimago voor horeca, bedrijven en koffie- en thee speciaalzaken. De koffie wordt gebrand volgens het unieke Slowroast principe.

De bedrijfscultuur binnen de Mocca d’Or organisatie is als volgt te omschrijven: vakkundig, enthousiast, klantgericht, kwaliteitsbewust en gedreven.

Wegens groei zijn wij op zoek naar een MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST
(Startersfunctie 32 - 40 uur p/w)


Jouw rol als Medewerker Verkoop Binnendienst
Vanuit het kantoor in Zwolle werk je in een team van vier collega’s, waarbinnen jij verantwoordelijk bent voor het klantcontact. Je specialisme zal ‘Horeca’ zijn. Je hebt via telefoon, mail en face-to-face contact met klanten. Per dag komen er vanuit het hele land tientallen telefoontjes binnen met orders en vragen met betrekking tot onder andere de levertijden en service. Tevens behandel je vragen die binnenkomen via de mail. Je stelt, deels in samenwerking met een collega van de buitendienst, offertes op, brengt deze uit en bewaakt de voortgang. Je verzorgt de administratieve afhandeling, archivering, correspondentie en klachtafhandeling. Daarnaast beantwoord je adviesvragen over koffiesoorten en –machines. 

Ook vertegenwoordig je Mocca d’Or op beurzen en ga je regelmatig een dag mee naar klanten met een collega van de buitendienst. Je ontvangt klanten die voor afspraken met collega’s komen en verkoopt koffiemachines in de showroom. Intern heb je contact met medewerkers van alle afdelingen binnen het bedrijf.

Het tempo waarin werkzaamheden elkaar opvolgen en afwisselen is hoog en de zaken waar jij je mee bezig houdt, bestaan uit veel details. Je hebt te maken met een grote diversiteit aan menstypen met wie je allemaal een goede relatie opbouwt en onderhoudt. De sfeer is zowel informeel als professioneel te noemen. In deze uitdagende en afwisselende functie fungeer je als centraal aanspreekpunt en vraagbaak voor de afdeling verkoop, zowel intern als extern.

Jij hebt het volgende in huis:
* Je beschikt over een afgeronde MBO of HBO opleiding en bent op zoek naar je allereerste baan of je bent toe aan een tweede stap in je carrière.
* Je hebt affiniteit met horeca.
* Je hebt een goede telefoonstem.
* Je beschikt over een uitstekende kennis van Microsoft Office.
* Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.
* Je bent woonachtig in Zwolle of omgeving.


Wat zoeken wij in jou:
Je bent een positief ingesteld, enthousiast persoon die er de uitdaging in ziet de klant zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Binnen de grote diversiteit aan werkzaamheden kun je snel schakelen, goed omgaan met hectiek, prioriteiten stellen, weet je tegelijkertijd overzicht te houden en verlies je belangrijke details niet uit het oog. Je hebt een hoge denksnelheid en een primair en praktisch reactievermogen. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden maak je makkelijk contact met mensen en weet je goede relaties op te bouwen met zeer uiteenlopende menstypen. Je hebt tevens een goed commercieel gevoel waardoor je op de juiste manier omgaat met klanten, hen weet te binden en verkoopkansen ziet. Je bent samenwerkingsgericht, hebt gevoel voor humor en bent een leuke aanvulling op het team.

Wat bieden wij jou:
- Een leuke, dynamische functie in een prachtig bedrijf.
- Prima arbeidsvoorwaarden.
- Een hecht en gedreven team.

Ben jij degene die wij zoeken en heb je interesse?
Stuur dan een motivatiebrief met CV naar wbeerens@moccador.com. Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Miranda Steenhuis (038-4653500)

Mocca d’Or, Curieweg 25, 8013 RA Zwolle, www.moccador.com