Vacature Medewerker Verkoop Binnendienst (24 - 32 uur p/w)

2 maart 2023

Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 ambachtelijke koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Mocca d’Or is met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee, Santas Koffie en YesPlease een van de snelst groeiende bedrijven op de Nederlandse koffiemarkt en biedt landelijke dekking met vestigingen in Zwolle, Breda en een servicepunt voor technisch onderhoud in Heiloo. Mocca d’Or is gepositioneerd als een premium koffiemerk met een hoog kwaliteitsimago voor horeca, bedrijven en koffie- en thee speciaalzaken. De koffie wordt gebrand volgens het unieke Slowroast principe.

De bedrijfscultuur binnen de Mocca d’Or organisatie is als volgt te omschrijven: vakkundig, enthousiast, klantgericht, kwaliteitsbewust en gedreven.  

Wij zijn op zoek naar een 
Medewerker Verkoop Binnendienst 
(24 - 32 uur p/w)

Functieomschrijving
Vanuit het kantoor in Breda werk je in een team van drie collega’s, waarbinnen jij verantwoordelijk bent voor het klantcontact. Je hebt zowel via telefoon en mail als persoonlijk contact met klanten. Per dag komen er tientallen telefoontjes binnen met orders en vragen met betrekking tot onder andere de levertijden en service. Tevens behandel je vragen die binnenkomen via de mail. Je stelt, deels in samenwerking met een collega van de buitendienst, offertes op, brengt deze uit en bewaakt de voortgang. Je verzorgt de administratieve afhandeling, archivering, correspondentie en klachtafhandeling. Daarnaast beantwoord je adviesvragen over koffiesoorten en –machines. Wanneer het je aan tijd of kennis ontbreekt, draag je deze vragen over aan een collega van de buitendienst. Intern heb je contact met medewerkers van alle afdelingen binnen het bedrijf. 

Het tempo waarin werkzaamheden elkaar opvolgen en afwisselen is hoog en de zaken waar jij je mee bezig houdt, bestaan uit veel details. Je hebt te maken met een grote diversiteit aan menstypen met wie je allemaal een goede relatie opbouwt en onderhoudt. De sfeer is zowel informeel als professioneel te noemen.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde MBO of HBO opleiding en hebt enige werkervaring.

Affiniteit met horeca is een pré. Je hebt een goede telefoonstem, uitstekende kennis van Microsoft Office en een goede beheersing van de Engelse taal. Je bent woonachtig in Breda of omgeving.

Persoonskenmerken
Je bent een positief ingesteld, enthousiast persoon die er de uitdaging in ziet de klant zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Binnen de grote diversiteit aan werkzaamheden kun je snel schakelen, goed omgaan met hectiek, prioriteiten stellen, weet je tegelijkertijd overzicht te houden en verlies je belangrijke details niet uit het oog. Je hebt een hoge denksnelheid en een primair en praktisch reactievermogen. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden maak je makkelijk contact met mensen en weet je goede relaties op te bouwen met zeer uiteenlopende menstypen. Je hebt tevens een goed commercieel gevoel waardoor je op de juiste manier omgaat met klanten, hen weet te binden en verkoopkansen ziet. Je bent samenwerkingsgericht, hebt gevoel voor humor en bent een leuke aanvulling op het team.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de bovengenoemde functie eisen, stuur dan een motivatiebrief met CV naar wbeerens@moccador.comVoor vragen kun je contact opnemen met Jeroen Joosen via 06-50201569.