Vacature (Leerling) Koffiebrander (40 uur p/w)

29 augustus 2023

Ben jij een energiek persoon en steek jij graag je handen uit de mouwen? Werk je graag in een Productie omgeving en lijkt het je leuk om met een ambachtelijk product te werken? Dan zoeken wij jou!

Per heden zijn wij op zoek naar een fulltime (leerling) Koffiebrander

Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 ambachtelijke koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Mocca d’Or is met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee en Santas een van de snelst groeiende bedrijven op de Nederlandse koffiemarkt. Elke dag voorzien wij onze relaties van de beste koffie en bijbehorende producten. Met vestigingen in Zwolle, Breda, Rotterdam en een servicepunt voor technisch onderhoud in Heiloo, bieden wij landelijke dekking. Mocca d’Or is een kwaliteit koffiemerk voor Horeca, Bedrijven en Koffie- en Thee Speciaalzaken. Onze koffie wordt gebrand volgens het unieke Slowroast principe.

De bedrijfscultuur binnen de Mocca d’Or organisatie is als volgt te omschrijven: vakkundig, enthousiast, klantgericht, kwaliteitsbewust en gedreven. 

DE ROL VAN KOFFIEBRANDER
In deze functie voer je het brandproces van A tot Z uit. Je verwerkt ruwe koffie tot perfect gebrande koffie aan de hand van instructies en recepturen. Je voert diverse kwaliteitscontroles uit (bijvoorbeeld op het gebied van kleur en maalgraad) en zorgt voor een juiste registratie. Vervolgens zorg je ervoor dat de gebrande koffie op de juiste plek komt te staan om verpakt te worden. Je onderhoudt de installaties en zorgt ervoor dat je werkplek netjes en schoon blijft. Je bent bereid om in te vallen voor je collega’s op andere afdelingen binnen de productie/expeditie.

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU
Wij zoeken een enthousiaste aanpakker met oog voor kwaliteit. Zowel je reukorgaan als je smaakpapillen zijn goed ontwikkeld. Je bent in het bezit van een heftruck certificaat of bent bereid deze te halen. Verder heb je enkele jaren werkervaring, ben je woonachtig in Zwolle of omgeving én in het bezit van een rijbewijs.

WAT KENMERKT JOU
Je bent praktisch en proactief ingesteld en neemt je verantwoordelijkheid. Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken volgens de juiste procedures. Verder ben je niet bang om vies te worden.

WAT BIEDEN WIJ JOU
- Een belangrijke rol binnen ons team.
- Een leuk team en goede arbeidsvoorwaarden
- Een baan waarin je echt een vak leert.

Ben jij de persoon die wij zoeken, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar:

Koffiebranderij Mocca d'Or
T.a.v. Mw. W. Beerens
Curieweg 25, 8013 RA Zwolle
T: 038-4653500 E: wbeerens@moccador.com

Voor vragen kun je contact opnemen met Adri Hebels.