VACATURE ALLROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (40 uur p/w)

3 mei 2022

Ben jij een energiek persoon en steek jij graag je handen uit de mouwen? Werk je graag in een Productie omgeving en lijkt het je leuk om met een ambachtelijk product te werken? Doe jij deze maand examen of ben je gestopt met school en ben jij op zoek naar een plek waar jij deze zomer full-time kunt werken? Dan zoeken wij jou! 

Per heden zijn wij op zoek naar een fulltime Allround Productiemedewerker (40 uur P/W)

Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 ambachtelijke koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Mocca d’Or is met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee, Santas en Café del Mar een van de snelst groeiende bedrijven op de Nederlandse koffiemarkt. Elke dag voorzien wij onze relaties van de beste koffie en bijbehorende producten. Met vestigingen in Zwolle, Breda, Rotterdam en een servicepunt voor technisch onderhoud in Heiloo, bieden wij landelijke dekking. Mocca d’Or is een kwaliteit koffiemerk voor Horeca, Bedrijven en Koffie- en Thee Speciaalzaken. Onze koffie wordt gebrand volgens het unieke Slowroast principe. De bedrijfscultuur binnen de Mocca d’Or organisatie is als volgt te omschrijven: vakkundig, enthousiast, klantgericht, kwaliteitsbewust en gedreven.

WAT GA JE DOEN? 
In deze afwisselende functie ondersteun je de verschillende afdelingen binnen onze productie. Op onze inpakafdeling bedien je de verpakkingsmachine en zorg je er voor dat de gebrande koffie voorzien wordt van een juiste verpakking, etiket en print. In het magazijn pak je orders, registreer en vul je de voorraad aan en zorg je voor het laden en lossen van inkomende en uitgaande goederen. Samen met je collega’s zorg je er voor dat de ruimtes op orde en schoon zijn. En als echte allrounder vind je het ook leuk om een keer route te rijden en onze klanten van hun koffie te voorzien!

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU
Wij zoeken een enthousiaste, flexibele aanpakker die in het bezit is van een reachtruck certificaat of bereid is deze te halen. Verder ben je woonachtig in Zwolle of omgeving én in het bezit van een rijbewijs.

WAT KENMERKT JOU
Je bent praktisch en proactief ingesteld en neemt je verantwoordelijkheid. Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken volgens de juiste procedures. Verder steek je graag de handen uit de mouwen en vind je het leuk om met een ambachtelijk product te werken. 

WAT BIEDEN WIJ JOU 
Een salaris passend bij de functie, gebaseerd op kennis en ervaring. Het gaat om een fulltime functie en je werkt in een klein team in een informele en gezellige sfeer. 

BEN JIJ DEGENE DIE WIJ ZOEKEN EN HEB JE INTERESSE? 
Stuur je motivatie met CV naar Wencke Beerens via wbeerens@moccador.com

 

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via 038 - 465 35 00 en vragen naar Adri Hebels.