Vacature Accountmanager Horeca | Regio Amsterdam

23 augustus 2022

Zit het leveren van kwaliteit en service, verkoop en passie voor koffie ook in jouw DNA? Werk je graag in een energiek team en wil je deel uitmaken van een van de snelst groeiende bedrijven in de Nederlandse koffiemarkt? Dan zoeken wij jou!

Per direct zoeken wij een gedreven Accountmanager Horeca voor de regio Amsterdam.


Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 ambachtelijke koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee, Santas en Café del Mar zijn wij een vooraanstaand speler op de Nederlandse koffiemarkt. Elke dag voorzien wij onze relaties van de beste koffie en alle aanverwante producten en trainen we hen om het beste uit hun koffieproduct te halen. Met vestigingen in Zwolle, Breda, Rotterdam, Amsterdam en een servicepunt voor technisch onderhoud in Heiloo bieden wij landelijke dekking. Mocca d’Or is een premiumkoffiemerk met een hoog kwaliteitsimago voor horeca, bedrijven en koffie- en thee speciaalzaken. 

 

DE ROL VAN ACCOUNTMANAGER – HORECA
Je bent de verbinder tussen de branderij en onze partners in de horeca en je draagt ons merk actief uit. Op een proactieve, creatieve en op groeigerichte wijze ben je in staat Mocca d’Or steviger op de kaart te zetten. Je weet hoe je leads moet omzetten in concrete deals. Je beheert en versterkt bestaande relaties en benadert nieuwe horecarelaties in de omgeving van Amsterdam. Je bezoekt, informeert, adviseert, offreert en je geeft (horeca)klanten trainingen als gecertificeerd Barista. Tevens nodig je relaties uit op een van de vestigingen of organiseer je rondleidingen door de eigen branderij in Zwolle. Je bezoekt regionale netwerkbijeenkomsten, pakt de vrijheid om zelf acquisitieplannen te maken en zet op creatieve wijze ludieke acties uit.

 

JIJ HEBT HET VOLGENDE IN HUIS

Je hebt een afgeronde commercieel gerichte opleiding en minimaal drie jaar commerciële buitendienst ervaring in de horecawereld. Je bent een netwerker pur sang met een positieve associatie bij de regionale horecaondernemers. Je bent aantoonbaar geen jobhopper en woont in de omgeving van Amsterdam.

 

WAT ZIEN WIJ GRAAG IN JOU

Je hebt een representatief voorkomen, een hoge gunfactor, uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en affiniteit met ons product. Je hebt stijlflexibiliteit en sociale vaardigheden zodat je om kunt gaan met verschillende menstypes. Bovenal ben je een leuke, flexibele en hands-on collega die het enthousiaste Mocca d’Or team verder versterkt.    

 

WAT BIEDEN WIJ JOU
- Een afwisselende functie waarin je jezelf kunt ontplooien en eigen initiatief kunt nemen.
- Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een auto, mobiele telefoon en laptop.
- Een hecht en ambitieus team.

BEN JIJ DEGENE DIE WIJ ZOEKEN EN HEB JE INTERESSE?
Stuur je motivatie met CV naar Wencke Beerens via wbeerens@moccador.com Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wouter Jansen van Velsen via 06-51385878.