Vacature - Commerciële routebezorger | Vestiging Breda

15 mei 2023

 Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ben jij een energiek persoon, steek jij graag je handen uit de mouwen en wil je veel vrijheid en afwisseling? Dan zoeken wij jou! 


Per heden zijn wij op zoek naar een Commerciële Routebezorger (32-40 uur per week) voor de vestiging Breda.


Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 ambachtelijke koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Mocca d’Or is met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee, Santas en Café del Mar een van de snelst groeiende bedrijven op de Nederlandse koffiemarkt. Elke dag voorzien wij onze relaties van de beste koffie en bijbehorende producten. Met vestigingen in Zwolle, Breda, Rotterdam en een servicepunt voor technisch onderhoud in Heiloo, bieden wij landelijke dekking. Mocca d’Or is een kwaliteit koffiemerk voor Horeca, Bedrijven en Koffie- en Thee Speciaalzaken. Onze koffie wordt gebrand volgens het unieke Slowroast principe. De bedrijfscultuur binnen de Mocca d’Or organisatie is als volgt te omschrijven: vakkundig, enthousiast, klantgericht, kwaliteitsbewust en gedreven


WAT GA JE DOEN
4 dagen per week ben je en route en zorg je er voor dat onze klanten van hun koffie worden voorzien met name in de regio Noord-Brabant en Zeeland! Je start je werkdag bij de vestiging in Breda met het verzamelen en klaarzetten van de producten die je die dag gaat bezorgen. Je zorgt er voor dat je de benodigde documentatie mee hebt, maakt een logische route en gaat op pad! Bij afleveren controleer je de pakbon met hetgeen je aflevert. Bij terugkomst stem je e.e.a. met het magazijn en de verkoop binnendienst zodat alles ook administratief op orde is. 

Op de dagen dat er geen route wordt gereden ondersteun je andere afdelingen met hand en spandiensten.  

 

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU

Wij zoeken een enthousiaste, commerciële, flexibele aanpakker die in het bezit is van rijbewijs B. Verder ben je woonachtig in Breda of omgeving.

 

WAT KENMERKT JOU

Je bent praktisch en proactief ingesteld en neemt je verantwoordelijkheid. Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken volgens de juiste procedures. Verder ben je klantvriendelijk en collegiaal.


WAT BIEDEN WIJ JOU 
Je komt te werken in een klein team in een informele en gezellige sfeer. Het salaris is passend bij de functie, gebaseerd op kennis en ervaring. 

BEN JIJ DEGENE DIE WIJ ZOEKEN EN HEB JE INTERESSE? 
Stuur je motivatie met CV naar Wencke Beerens via wbeerens@moccador.com

Voor meer informatie kun je contact met Jeroen Joosen via 06-50201569.