Vacature Administratief Medewerker Technische Dienst (32 - 40 u)

14 maart 2024

Ben jij nauwkeurig, gedreven en goed georganiseerd? En houd jij ervan om in een snelgroeiende en uitdagende werkomgeving te werken? Dan zoeken wij jou!

Per heden hebben wij ene vacature voor een Administratief Medewerker Technische Dienst (32-40 uur per week) voor de vestiging in Heiloo.

Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 ambachtelijke koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Mocca d’Or is met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee, Santas en Café del Mar een van de snelst groeiende bedrijven op de Nederlandse koffiemarkt. Elke dag voorzien wij onze relaties van de beste koffie en bijbehorende producten. Met vestigingen in Zwolle, Breda, Rotterdam en een servicepunt voor technisch onderhoud in Heiloo, bieden wij landelijke dekking. Mocca d’Or is een kwaliteit koffiemerk voor Horeca, Bedrijven en Koffie- en Thee Speciaalzaken. Onze koffie wordt gebrand volgens het unieke Slowroast principe. De bedrijfscultuur binnen de Mocca d’Or organisatie is als volgt te omschrijven: vakkundig, enthousiast, klantgericht, kwaliteitsbewust en gedreven.

Wat ga je doen?
Vanuit het kantoor in Heiloo werk je in een team van drie collega’s, waarbinnen jij verantwoordelijk bent voor het waarborgen van de juistheid en volledigheid van de administratie(s) van de technische dienst.
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit; het beheren van inkoop- en verkoopgegevens, het controleren en factureren van werkbonnen, het verwerken van goederenontvangsten, het bijhouden van de verzendadministratie en het beheren van diverse (klant) informatiebestanden. Verder bied je ondersteuning aan de controller en ben je de back-up van de technische dienst planner.

Wat bieden wij jou?
Werken bij Mocca d’Or betekent veel vrijheid om je werkzaamheden vorm te geven. We bieden je een gezellige informele werkplek; we werken hard, maar ook zeker met plezier! Er zijn mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. En niet te vergeten; altijd goede koffie, op kantoor én thuis!

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zijn op zoek naar iemand die nauwkeurig en gestructureerd werkt met minimaal een afgeronde MBO opleiding op het gebied van bedrijfsadministratie. Je hebt ruime ervaring in Excel, enige kennis van ERP programma’s en ca. 2-3 jaar werkervaring. Verder ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar en woonachtig in Heiloo of omgeving.

Wie ben je?
Je bent een positief ingesteld persoon die er de uitdaging inziet de administratie perfect op orde te hebben. Binnen de diversiteit aan werkzaamheden kun je makkelijk schakelen, weet je prioriteiten te stellen en overzicht te houden zonder details uit het oog te verliezen. Je bent zelfstandig, gedreven, bereid om te leren en hebt gevoel voor humor. Je bent een leuke aanvulling op het team!

We komen graag met je contact!
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een motivatiebrief met CV naar wbeerens@moccador.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Henk den Bakker via 038-4695005.

Mocca d’Or, Curieweg 25, 8013 RA Zwolle, www.moccador.com