ALPRO RECEPTEN

 

TROPICAL ROOIBOS LATTETROPICAL ROOIBOS LATTE

INGREDIËNTEN:

- 6 gram rooibos (sinaasappel) thee.

- 220 gram kokosdrink.

BEREIDEN:

1. Voeg de rooibos en de kokosmelk samen in een opschuim kannetje.

2. Schuim dit samen op.

3. Schenk via een theezeefje in een glas.

4. Voeg optioneel 10 ml mango siroop toe. 

 

 

 

BLONDIE OAT LATTEBLONDIE OAT LATTE

INGREDIËNTEN:

- 10 ml witte chocolade siroop

- 1 shot espresso (18 gram)

- 150 ml haverdrink

BEREIDEN:

1. Doe de siroop in een glas.

2. Schuim de haverdrink op.

3. Schenk in een glas.

4. Laat even staan (voor mooie laagjes).

5. Zet een espresso.

6. Schenk de espresso rustig in het midden van het glas in de melk.

7. Garneer met geschaafde witte chocolade.

 

 

 

CHOCOLATE COOKIE ICED COFFEECHOCOLATE COOKIE ICED COFFEE

INGREDIËNTEN:

- 10 ml chocolate cookie siroop

- 10 ml vanille siroop

- 1 shot espresso

- 150 ml soyadrink of 150 ml kokosdrink

- Ijs blokjes

BEREIDEN:

1. Doe beide siropen in het glas.

2. Vul je glas met ijs.

3. Doe je soyadrink of kokosdrink in het glas.

4. Giet hier voorzichtig de espresso op voor mooie laagjes.

5. Voor drinken goed roeren voor de beste smaak. 

 

 

SPARKLING MOJITO FRIZZSPARKLING MOJITO FRIZZ

INGREDIËNTEN:

- 1 pompje mojito pulp

- 100 ml spa rood

- 50 ml almonddrink

- Munt / limoen

- Ijsblokjes

BEREIDEN:

1. Doe de pulp in een mooi glas.

2. Vul het glas met ijs.

3. Doe de almonddrink in het glas.

4. Schenk hier de spa rood op.

5. Goed roeren!

6. Garneer af met een takje munt en schijfje limoen.

 

 

SALTED CARAMEL KOKOS LATTE

INGREDIËNTEN:

- 10 ml salted caramel siroop.

- 1 shot espresso (18 gram).

- 150 ml kokosdrink.

BEREIDEN:

1. Doe de siroop in een glas.

2. Schuim de kokosdrink op.

3. Schenk in een glas.

4. Zet een espresso.

5. Schenk de espresso in het glas.

6. Garneer met caramelsaus en een snuf grof zeezout.