In de media: Hoe Mocca d'Or consistentie van de koffiekwaliteit bewaakt.

19 mei 2025

In een recent interview met Misset Horeca, vertellen onze Q-graders en barista over het belang van goede koffie in de horeca. Waarom? Omdat koffie niet alleen het begin en einde is van een horecabezoek, maar ook directe invloed heeft op de beleving van gasten.


Onze collega’s Niels te Vaanhold (barista-kampioen en Q-grader) en Judith Konsten (Q-grader) geven een kijkje achter de schermen bij Mocca d’Or. Ze delen praktische tips, leggen uit waarom dagelijks afstellen essentieel is en laten zien hoe wij als koffiebranderij investeren in training, kwaliteit en constante smaakbeleving.

 

“Zelfs de beste koffie komt niet tot zijn recht als hij verkeerd wordt gezet,” aldus Niels.

 

Wat kun je verwachten in het artikel? 

  • Waarom koffie het visitekaartje van je zaak is

  • Waarom kennis van koffie essentieel is voor elke horecamedewerker

  • Hoe Mocca d’Or horecaondernemers ondersteunt met trainingen en begeleiding

 

Judith: “Proef je eigen koffie en begrijp wat je schenkt, dan stijgt het niveau op de werkvloer.”


Een kennispartner voor de horeca

Naast het leveren van kwaliteitskoffie, investeren wij continu in vakmanschap. Klanten krijgen toegang tot:

  • Gratis barista-trainingen
  • SVH-gecertificeerde lesmodules
  • Specialistische begeleiding bij het zetten van de perfecte koffies

Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

 

Wij geloven dat een goed gezette koffie het verschil maakt in smaak én in beleving.

Benieuwd naar het volledige interview? Lees het artikel op Misset Horeca.