In de media: Mocca d’Or serveert inspiratie voor een ijzersterk terrasseizoen
De zomer is hét moment om je gasten te verrassen met verfrissende koffie- en theespecials. Onze experts en Q-graders Niels te Vaanhold en Judith Konsten, delen hun ideeën voor ijskoffies, koffiecocktails en iced tea's die niet alleen eenvoudig te bereiden zijn, maar ook zorgen voor meer beleving bij de gast.
Van een citrus cold brew tot een matcha latte, een kleine twists kan zorgen voor een grote impact. Met het juiste glaswerk en een speelse garnering geef je je drankjes die trendy, shareable uitstraling waar gasten én social media dol op zijn.
Judith: "Door je zomerse specials aantrekkelijk te presenteren, creëer je niet alleen meer bestellingen, maar ook meer zichtbaarheid."
Klaar voor het terrasseizoen? Bij Mocca d'Or helpen je opweg met:
-
Inspirerende zomerse recepten (zoals de cold brew of Campari-koffiecocktail)
-
Praktische ondersteuning: fotografie, promotiemateriaal, social templates
-
Trainingen en baristaworkshops voor je team
Ook voor thee hebben we verrassende zomeropties: zelfgemaakte iced tea's met fruit, honing of siroop, perfect om huisgemaakt te serveren vanuit karaffen of watertaps.
"Veel mensen starten hun dag met een espresso of cappuccino, ook als het buiten 25 graden is.”
Benieuwd naar ons receptenboekje? Download hem hier.
Het volledige artikel lezen? Dat kan bij Misset Horeca.