Van boon tot beleving: Mocca d’Or investeert in kennis, innovatie en rendement
Hoe maak je van koffie niet zomaar een drankje, maar een winstgevende beleving die gasten laat terugkomen? Mocca d’Or laat zien hoe kennis, innovatie en vakmanschap hand in hand gaan om het koffierendement van horecaondernemers te vergroten.
In dit artikel nemen Q-graders Judith Konsten en Niels te Vaanhold je mee van de Braziliaanse koffieplantages tot de nieuwste koffiemachines op The Host in Milaan. Judith deelt haar inzichten over toekomstbestendige Robusta-bonen en duurzame teelt, terwijl Niels onthult hoe slimme technologie barista’s ondersteunt en zorgt voor constante kwaliteit, zelfs op piekmomenten.

Van transparante inkoop en klimaatbewuste keuzes tot ergonomische machines en trainingen op maat: Mocca d’Or investeert in de hele koffieketen. Alles met één doel voor ogen: samen groeien in smaak, kennis én rendement.
Lees het volledige verhaal op Misset Horeca en ontdek hoe jouw koffie nóg meer kan opleveren, in beleving én winst.