EARTH, nu nog mooier verpakt!

22 juli 2019

Als koffiebrander zijn wij continu in beweging om onze koffieconcepten te verbeteren. Ditmaal is het aan EARTH COFFEE om een stap vooruit te zetten. En daarom ontvangt u binnenkort, vanaf week 31, onze EARTH COFFEE in een vernieuwde verpakking. Deze Quatroseal verpakking beschikt namelijk over een nog mooiere uitstraling!

Tevens hebben wij de soortnaam van de beide melanges veranderd:

  1. Melange I wordt MELANGE ESPRESSO
  2. Melange II wordt MELANGE CREMA

De receptuur blijft ongewijzigd!


DE NIEUWE VERPAKKING

 


MELANGE ESPRESSO

De EARTH Coffee Melange Espresso is een 100% biologische blend uit Peru, Guatemala & Mexico. Vol, zacht en zoet van smaak met nuances van fruit en notig in de afdronk.

 

 

 

 

MELANGE CREMA
De EARTH Coffee Melange Crema is een biologische blend, afkomstig uit Colombia en Ethiopië. Vol van smaak met fijne nuances van cacao en notig in de afdronk.

 

 

WIST U DAT?

BRANDEN & VERPAKKEN
Versheid wordt gegarandeerd door het branden van kleine batches, die direct vanuit de branderij worden geleverd. De koffie wordt gebrand volgens het slow-roast principe, waardoor de oliën die vrijkomen gelijkmatig worden gekarameliseerd. Dit zorgt voor de optimale smaak- en aroma ontwikkeling.

EARTH Coffee is verpakt in een speciaal ontwikkelde folie dat geen aluminium of PVDC bevat waardoor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en kwaliteitseisen worden gewaarborgd.

CONSUMEER & STEUN PROJECTEN
Door het consumeren van EARTH Coffee steun je projecten van EARTH Concepts & de Mocca d’Or foundation. EARTH Concepts doneert 100% van de nettowinst aan waterprojecten in Azië en Afrika

De gefinancierde projecten zijn te volgen op earthwater.nl.

Daarnaast doneert Mocca d’Or via de Mocca d’Or Foundation aan projecten die direct een verbetering opleveren in de levensomstandigheden van de lokale bevolking op de koffieplantages.

BEKIJK PRJECTEN