Van verbouwing naar in gebruik name

10 maart 2020

Na een intensieve bouwperiode van 14 maanden hebben wij ons volledig vernieuwde bedrijfspand in gebruik genomen! 

Maar liefst zes bouwfases

In zes verschillende bouwfases realiseerde Aan de Stegge Twello de nieuwbouw en uitbreiding, zodat onze productie kon blijven draaien. De bestaande productiehallen zijn gerenoveerd en er is een volledig nieuw kantoor en magazijn gebouwd. De eerste fase was het uitbreiden van de inpakhal. Hierna zijn het oude kantoor en magazijn gesloopt. Op deze plaats is vervolgens een geheel nieuw magazijn en kantoor gerealiseerd. Bijzonder aan het ontwerp is de inpandige laadkuil die onder het nieuwe kantoor is gesitueerd.

Blik in sneltreinvaart terug

In de timelapse video is te zien hoe de sloop van de oude locatie en de nieuwbouw van het magazijn en het kantoor plaatsvonden.

Dan eindelijk de ingebruik name

Sinds twee á drie weken zijn we verhuisd, van de Paxtonstraat weer naar de Curieweg. Oud en vertrouwd, zou je denken... Dat geldt echter enkel nog voor de locatie. Er is vrijwel niets meer van het oude pand over, enkel de branders staan nog op dezelfde plek. Overigens is zelfs die ruimte vernieuwd. Om het beeld van vernieuwing nog wat te versterken, hebben we een paar recente sfeerfoto's op een rijtje gezet.