MYTHOS: de officiële molen van het World Barista Championship 2022-2025

13 januari 2022

De komende drie jaar zal Victoria Arduino de beste barista’s ter wereld blijven ondersteunen met Mythos, de officiële grinder van het World Barista Championship. Victoria Arduino zet haar lange samenwerking met World Coffee Events voort.

“Ik ben trots om onze sponsoring voor de meest prestigieuze competitie ter wereld, de WBC, te bevestigen”, zegt Fabio Ceccarani, CEO van Simonelli Group (eigenaar van het merk Victoria Arduino). “Door een WBC-partner te zijn, biedt Victoria Arduino de mogelijkheid om dicht bij de voorkant van de koffietoeleveringsketen te blijven, inzichten te begrijpen en de technologische innovatie van Simonelli Group te stimuleren om de SCA en de koffiegemeenschap zo goed mogelijk te ondersteunen. We willen alle sponsors feliciteren die, samen met Simonelli Group en Victoria Arduino, een actieve rol zullen spelen in de volgende cyclus van WBC-competities.”

De relatie met de WCE is in de loop der jaren opgebouwd en versterkt, niet als een simpele evolutie, maar als een echte revolutie, een verandering in de normen voor de koffiewereld en in de kwaliteit van ‘s werelds belangrijkste koffie-evenement. Als WBC-sponsor sinds 2009 heeft Simonelli Group belangrijke technologieën geïntroduceerd waardoor barista’s meer controle hebben over de extractie. “Na de geweldige samenwerking die we hadden met de WBC via onze koffiemachines – vervolgt Ceccarani – willen we nu onze ervaring verrijken door de competitie onze Mythos molens te bieden, de onbetwiste en bekende toonaangevende producten in de speciale maling van vandaag de dag wereldwijd”.

In de komende jaren zullen de strategische programma’s van Simonelli Group en SCA het bedrijf meer en meer betrekken bij verschillende initiatieven op het gebied van onderwijs, onderzoek, detailhandel en duurzaamheid, naast de wedstrijden. “We zullen onze technologische knowhow en onze koffiecultuur, evenals onze lange ervaring in de wereld van de wedstrijden, leveren om bij te dragen aan het succes van alle SCA-initiatieven”, zei Ceccarani.

Vandaag begint Simonelli Group aan een nieuw hoofdstuk van zijn samenwerking met SCA en WCE. Met Mythos zal het bedrijf al zijn maalexpertise inbrengen om de kwaliteitsnormen te verhogen en opnieuw bij te dragen aan de groei en promotie van kwaliteitskoffie.

Meer lezen? Druk dan op onderstaande knop.

Lees meer