Vacature Service monteur Koffiezetapparatuur

28 mei 2024

Klaar voor een nieuwe uitdaging? 

Voel jij je thuis in de wereld van service en onderhoud? En wil je deel uitmaken van een van de snelst groeiende bedrijven in de Nederlandse koffiemarkt? Dan zoeken wij jou! 

            Per direct zijn wij op zoek naar een fulltime Servicemonteur Koffiezetapparatuur 
            voor de regio's Noord- en Zuid-Nederland.

Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 ambachtelijke koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee, Santas Koffie en Café del Mar zijn wij een vooraanstaand speler op de Nederlandse koffiemarkt. Elke dag voorzien wij onze relaties van de beste koffie en alle aanverwante producten en trainen we hen om het beste uit hun koffieproduct te halen. Met vestigingen in Zwolle, Breda, Rotterdam, Amsterdam en een servicepunt voor technisch onderhoud in Heiloo bieden wij landelijke dekking. Mocca d’Or is een premium koffiemerk met een hoog kwaliteitsimago voor horeca, bedrijven en koffie- en thee speciaalzaken. 

De bedrijfscultuur binnen de Mocca d’Or organisatie is als volgt te omschrijven: vakkundig, enthousiast, klantgericht, kwaliteitsbewust en gedreven. 

DE ROL VAN SERVICEMONTEUR

In deze functie bestaan je voornaamste taken uit het plaatsen, repareren en periodiek onderhouden van koffiezetapparatuur op locatie bij klanten in het midden van het land. Je hebt veel contact met de planner, administratief medewerker en accountmanagers.

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met elektrotechnische achtergrond die van aanpakken weet. Heb je nog geen ervaring met koffiemachines?  Geen probleem, dat kunnen wij je leren! 
Je bent servicegericht, accuraat, communicatief vaardig en flexibel. Verder heb je een representatief voorkomen, ben je woonachtig in het midden van het land en in het bezit van een rijbewijs.

WAT BIEDEN WIJ JOU
- Een zelfstandige en afwisselende functie; geen dag is hetzelfde! 
- Een leuk team en goede arbeidsvoorwaarden.

BEN JIJ DEGENE DIE WIJ ZOEKEN EN HEB JE INTERESSE?
Stuur je motivatie met CV naar wbeerens@moccador.com  
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jan Peetoom via tel. 06-46641092.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.