Onze moederdag favorieten

8 mei 2024

Moederdag staat weer voor de deur en wat is er nou beter dan je lieve moeder te verwennen met haar favoriete thee of een heerlijke cappuccino? Hier zijn onze Mocca d’Or topaanbevelingen voor Moederdag.

 


Latte art by Mocca d'Or

Champagne Cassis Thee; Deze subtiele witte thee is doordrenkt met frisse fruitsmaken en heeft een zoete afdronk. De thee is heerlijk om warm te drinken, maar als ice tea fungeert deze thee ook erg goed.

Geluksthee; deze heerlijke kruidenthee combineert hibiscus, papaja, zoete braam, sinaasappel, framboos en andere vruchten tot een heerlijke mix wat erg leuk staat in cadeautjes!

Aardbei Room voor onze zoetekauwen. Dit is een zoete rooibos thee die niet alleen warm gedronken kan worden, maar ook perfect is voor een verfrissende ice tea. Deze thee smaakt naar zoete aardbeien met slagroom. En extra leuk door de echte aardbeien die je erin ziet zitten!

 

Is jouw moeder een echte koffieleut? Kijk hieronder voor lekkere koffie in een cappuccino (of lungo).

Café Del Mundo: Een krachtige espressomelange met een uitgesproken karakter en een geweldige body. Deze melange bestaat uit koffiesoorten die afkomstig uit onder andere Guatemala, Honduras en Costa Rica. De nuances van walnoot, gember en karamel maken deze koffie zeer aantrekkelijk. Deze koffie komt het beste tot zijn recht als espresso, cappuccino en andere op melk gebaseerde koffievarianten.

 India Monsooned Malabar is een bijzondere Single Origin koffie uit de regio Karnataka - Kerala in India. Een 100% Arabica koffie met een kruidige, zoete en hartige smaak. De nuances van speculaas, karamel en aarde maken deze koffie compleet en geschikt voor alle koffievarianten. De India Monsooned Malabar is een echte aanrader! 

Kameroen Kumbo is een prachtige blend van 100% Arabica bonen afkomstig uit Kumbo, te Kameroen. De smaak is vol, notig en kruidig met ve rfijnde nuances van hazelnoot en kardemom.  De Kameroen Kumbo is zeer geschikt voor in de cappuccino. Lees hier meer over deze koffie.

Ga naar onze verkooppunten om er de leukste cadeautjes mee te maken. Hier vind je alle verkoopunten bij jouw in de buurt op een rijtje.