ANIMO

Animo is een Nederlandse fabrikant van luxe koffie- en theezetsystemen. Animo is vooral bekend van de Optibean. Dit fantastische apparaat won in 2011 de Good Industrial Design Award.

Hoewel Mocca d'Or meerdere soorten apparaten van Animo verkoopt, is de Optibean Touch veruit het populairste apparaat. Dit komt niet alleen doordat de Optibean Touch een onderscheidend ontwerp heeft. Deze koffiemachine blinkt namelijk uit op het gebied van techniek. Zo heeft de Optibean Touch één van de beste grinders uit Zwitserland. Daarnaast is dit apparaat zeer zuinig (energielabel A+), waardoor u niet hoeft te schrikken van een te hoge energierekening.

LED-verlichting

Ziet u de LED-verlichting? Deze is naar eigen wens in te stellen. Greenpeace-groen, Zwitsal-geel, Vodafone-rood of KLM-blauw? U bepaalt het zelf!

Koffiespecialiteiten

Naast koffie, espresso, cappuccinno, latte macchiato, wiener melange en café au lait kan de Optibean Touch ook andere dranken produceren, zoals hete melk, warme chocolademelk, thee en decafé.

Andere uitvoeringen

Mocca d'Or kan deze Animo-koffiemachine met verschillende opties leveren, bijvoorbeeld met een muntmechanisme of met een muntwisselaar. Een andere uitvoering is de Optibean Touch met kopdetectie. Een sensor detecteert de aanwezigheid van een kopje onder de uitloop van de koffieautomaat of de uitloop voor heet water. Zelfs papieren bekertjes worden moeiteloos gespot.

Interesse?

Interesse in één van de Optibean Touch apparaten?

Vraag offerte aan