Koffie voor uw bedrijf, horecazaak of speciaalzaak moet goed zijn. U wilt als directeur, eigenaar of verkoper achter de koffie staan die u schenkt. Wat zijn de lekkerste koffiebonen? Mocca d'Or deelt hier haar 5 bestsellers! 

1. Aureo

Aureo is een absolute topper en meestverkochte koffiebonenmerk van Mocca d'Or. De melange is samengesteld uit koffiesoorten die afkomstig zijn van verschillende landen als Brazilië; een land dat ten zuiden ligt van Amerika en één van de grootste koffieproducenten ter wereld is. 

Bestel Aureo koffiebonen

2. Arabusta

De Arabusta is een fairtrade koffie. De koffie heeft een krachtige en complete smaak. Een melange die heerlijk is in de ochtend of avond. 

Bestel Arabustao koffiebonen

3. Moccarabica 

Een krachtige espressomelange met en uitgesproken karakter. Deze melange bestaat uit koffiesoorten die afkomstig zijn van verschillende landen waaronder Indonesië. Door het tropische klimaat kunnen de koffieplanten goed groeien.

Bestel Moccarabica koffiebonen

4. Sulawesi Kalosi

Een pure landen koffie uit Indonesië. Een karaktervolle, kruidige en zoete espresso koffie. De koffie laat zich goed mengen met melk voor een heerlijke cappuccino. De koffiebonen kenmerken zich door de lage zuurgraad.

Bestel Sulawesi Kalosi koffiebonen

5. EARTHCoffee BIO ESPRESSO

Earth Coffee is een biologische espressomelange; vol en zacht van smaak met een intens aroma. De koffie bestaat uit koffiebonen van Peru, Nicaragua en Guatamala.

Bestel EarthCoffe koffiebonen


U kunt ook gemakkelijk de lekkerste koffiebonen bestellen in onze webshop. Hiervoor kunt u een account aanmaken op deze pagina. 

Proefverpakking aanvragen

Wilt u één van deze lekkerste koffiebonen uitproberen? Vraag een gratis proefverpakking aan bij Mocca d'Or. Wij sturen deze binnen enkele dagen naar u toe, zodat u de koffiebonen eerst kunt uitproberen alvorens u deze bestelt. Heeft u een vraag over onze koffiebonen? Neem dan contact met ons op!