Wilt u een koffiemachine voor zakelijk gebruik aanschaffen? Vul de checklist in en u weet binnen één minuut wat de perfecte machine voor uw bedrijf is.

Een koffiemachine voor zakelijk gebruik moet aan een aantal punten voldoen:

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken
  • Veel keus in dranken (koffie / thee / espresso / chocolademelk)
  • Hoge capaciteit (aantal kopjes per uur)

Wij adviseren een volautomatische machine. Bij een volautomaat drukt  een werknemer op een knopje en wordt er een kopje koffie geproduceerd. Bij een halfautomaat moet iemand het filter vullen met gemalen koffie en aanstampen met een tamper. Een halfautomaat is een geschikt apparaat voor horecagelegenheden.

Er zijn wel een aantal vragen die u voor uzelf moet beantwoorden:

  • Wilt u een machine met verse koffiebonen of een machine voor gevriesdroogde koffie of gemalen koffie? Koffie van een bonenmachine smaakt lekkerder, filterkoffie is goedkoper. Ontvangt u vaak klanten of drinken uw werknemers graag espresso, dan is een bonenmachine aan te bevelen.
  • Een machine kan opgeleverd worden met een automatische bekertjeswerper. Dit is handig in bedrijven waar werknemers geen eigen mok hebben of wanneer veel gasten zelf koffie kunnen halen. Wat wil u?
  • Hoeveel werknemers maken straks gebruik van deze machine? Stel, u heeft een paar werknemers, dan voldoet een kleine volautomatische machine. Maar indien 50 werknemers dezelfde koffiemachine gebruiken, kan het verstandig zijn om een machine met meerdere groepen te nemen. Er kunnen dan een paar kopjes koffie tegelijkertijd worden geproduceerd.

Wilt u geholpen worden bij deze keuze? Maak een afspraak met een expert van Mocca d'Or. Hij of zij kan u adviseren welke machine geschikt is voor uw bedrijf, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Bekijk hier alle koffiemachines van Mocca d'Or. Mocca d'Or is de Nederlandse leverancier van koffiemachines van merken als Nuova Simonelli, Animo en Jura.