Mocca d'Or levert professionele Italiaanse koffiemachines van merken als Nuova Simonelli, Victoria Arduino en Carimali. Deze koffiemachines zijn een lust voor het oog.

Professionele Italiaanse koffiemachines zijn (vaak) halfautomaten, die er dankzij het glimmende staal fantastisch uitzien. Deze koffiemachines transformeren een normaal café in een trendy koffiebar. Ze zijn ook sfeermakers in huis of op de zaak.

Nuova Simonelli

Nuova Simonelli is één van de bekendste Italiaanse machines. Deze koffiemachines maken gebruik van duurzame materialen, waardoor ze een lange tijd meegaan. Er zijn types met één, twee of zelfs drie groepen. Dit betekent dat je tot zes espresso's tegelijkertijd kunt zetten. Nuova Simonelli heeft ook volautomaten voor het bedrijfsleven.

Bekijk alle koffiemachines van het merk Nuova Simonelli

Victoria Arduino

Een ander populair merk is Victoria Arduino. Het topmodel van deze Italiaanse fabrikant is de Black Eagle. Deze koffiemachine maakt gebruik van de Gravimetric-technologie, waardoor de dosering en smaak van ieder kopje koffie perfect is. Een alternatief met een traditioneler uiterlijk is de Adonis. Het Soft Infusion Systeem corrigeert fouten bij het aandrukken van de koffie in de filterdrager.

Bekijk alle koffiemachines van het merk Victoria Arduino

Carimali

Een derde Italiaanse fabrikant is Carimali. De koffiemachines van deze fabrikant hebben een industrieel uiterlijk. Een bekend type is de FD22: een compacte volautomatische espressomachine met twee koppen. Met een uurcapaciteit van 360 koppen koffie is deze koffiemachine perfect in een middelgroot kantoor. De FD22 biedt 24 keuzemogelijkheden voor verschillende soorten koffie.

Bekijk alle koffiemachines van het merk Carimali

Welke koffiemachine?
De aanschaf van een koffiemachine is een hele persoonlijke. Omdat een professionele Italiaanse koffiemachine al snel een paar duizend euro kost, is het aan te raden om een afspraak te maken met een adviseur van Mocca d'Or. De adviseur komt langs en adviseert - op basis van uw wensen - één of meerdere Italiaanse koffiemachines. Via deze link kunt u een afspraak inplannen. Het is ook mogelijk om dit telefonisch te doen.